• Hoofdsponsor DOS = SportBOXX Klazienaveen

  • Teamfoto Meisjes A

  • Hoofdsponsor DOS = SportBOXX Klazienaveen

  • Teamfoto Dames 3

  • Hoofdsponsor DOS = SportBOXX Klazienaveen

  • Teamfoto Dames 2

  • Hoofdsponsor DOS = SportBOXX Klazienaveen

  • Teamfoto Dames 1

  • Hoofdsponsor DOS = SportBOXX Klazienaveen

  • Teamfoto Heren 1

Uitnodiging Volleybalclinic


Bericht geplaatst op : 25-02-18

Beste volleyballers,

Wij zien jullie denken een uitnodiging van CDA Borger-Odoorn. Ja dat klopt! Nee het gaat niet over politiek. We hebben een leuke activiteit voor jullie. Wij nodigen jullie uit voor een CDA Volleybalclinic. Deze wordt gegeven door Erik Noordijk. Erik is nu onder andere assistent coach bij de Jeugd van Oranje, speelde voor Nederland bij EK’s en WK’s  en was analist in 1996 van het winnende herenteam bij de Olympische Spelen in Atlanta!

Waarom een volleybalclinic?

Om onze algehele waardering uit te spreken voor de sportcultuur in onze gemeente. Vrijwilligersorganisaties zorgen voor verbinding en de sportverenigingen brengen mensen in beweging. Beide belangrijk voor een gezonde toekomst van onze inwoners. Volleybal is één van de meest beoefende sporten in de wereld. Een sport waar je in het veld leert hoe belangrijk samenwerken en communiceren is. Belangrijke eigenschappen ook voor onze samenleveing.

 

Waar:             Brughuus in Valthermond

Wanneer:       Vrijdag 9 maart 2018

Hoe laat:        Tussen 18.00 uur en 21:00 draaien we meerdere clinics op leeftijdscategorie. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Wie:                Alle leeftijden

Begeleiding:  De combicoaches van de gemeente hebben hun technische hulp aangeboden voor deze CDA Volleybalclinic.  

Meedoen en aanmelden

Wij hopen dat jullie je leden deze uitnodiging door willen geven. Zodat jong en oud de kneepjes in het vak kunnen leren van Erik Noordijk. We nodigen jullie van harte uit in te schrijven.
Aanmelden kan via de aanmeldknop op www.samenlevensamendoen.nl Coaches en trainers zijn natuurlijk ook van harte uitgenodigd. CDA zorgt voor koffie, thee en wat lekkers voor de sporters.

Tot 9 maart!

Namens het CDA Borger-Odoorn,

Biografie Erik Noordijk

Erik volleybalde actief van zijn 7e tot zijn 28e.  Als speler was hij actief bij

- Dynamo Apeldoorn,
- Animo Sneek en
- Donitas Groningen.

Hij speelde op alle niveau’s.  Van mini, jeugd tot en met eredivisie.  In Dynamo en Animo ook in Europees verband. Hij speelde ook bij Jong Oranje. Nam deel aan EK’s en WK’s.

Toen Erik stopte met volleyballen is hij trainer/coach geworden. Hij begon bij de 1e divisie bij Donitas en daarna in de eredivisie bij SSS Barneveld, Sudosa Assen en Lycurgus Groningen.

Gelijktijdig was hij ook 3 jaar lang analist geweest van het Nederlands Heren Team met als grootste succes de gouden medaille van Atlanta in 1996.

Vanwege zijn werk heeft hij daarna het volleyballen even op een laag pitje gezet. Drie jaar geleden is hij weer begonnen als coach bij de dames van Lycurgus Groningen in de eredivisie. Nu is hij trainer/coach bij de mannen van Sudosa in Assen (1e divisie) en is hij assistent trainer bij Abiant Lycurgus (eredivisie). Ook is hij samen met Hoofdcoach Arnold van Ree coach van de Jeugd Oranje.  

 « Terug naar het nieuwsoverzicht

© 2009 - 2019 DOS Volleybal ValtheAlle rechten voorbehouden

mul-timedia.nl