• Teamfoto Meisjes A

• Teamfoto Heren 1

VCO Ds 6 - Dos Ds 3

Wedstrijd gespeeld op : 21-04-18Verslag door: Moniek Strik

Zaterdag 21 april moesten wij tegen VCO 6 in Onstwedde. We hadden nog maar 3 punten nodig om te kunnen promoveren, dus met volle enthousiasme begonnen wij de wedstrijd. Iedereen wist dat we het nu moesten doen, na 4 seizoenen het net niet te halen werd het nu toch echt wel tijd om te promoveren. Er was genoeg strijdlust in het veld. Er werd gedoken, gevlogen, gerend en geschreeuwd. Het MOEST vandaag gebeuren. Er werd goed gepasst, geset-upt en aangevallen. De eerste set hebben we dan gewonnen met 25-15. Zo de 1e punt is in de pocket, nog 2 te gaan!

De tweede set begon, we zaten er goed in. Een 3 dubbele duiksessie van Silke, een mooie set-up van Berber en de smashes die perfect werden afgemaakt door Pernille, Karin of Naomy. VCO had geen kans meer, Maike stond aann het net goed te blokken en ze zakten helemaal in en we wisten: NU moeten we doorgaan! Vanaf de kant werd er goed aangemoedigd door Sandra, Aicha, Adrie en Moniek. Deze set is gewonnen met 25-8.

Nog 2 sets te spelen en nog maar 1 punt nodig..het was een fantastisch gevoel. In de derde set werd er ook weer gespeeld alsof ons leven ervan afhing. Er kwam een klein dipje maar we gaven niet op, we moesten winnen. Gelukkig kwamen we terug en de eindstand werd 25-13.

Er werd gedanst, gejoeld, gegild en vooral gejuicht…! De 3 punten die wij nodig hadden waren gehaald. De tweede plaats kon niemand ons meer afnemen. Wat een heerlijk gevoel! Maar dames 3 zou dames 3 niet zijn om ook nog de 4e punt te halen. Dat ging snel, Floor kwam aan de opslag! Met een voorsprong van 23-0 werden er al dealtjes gemaakt met Janny. Als het 25-0 zou worden zou Janny het eten betalen. Maar helaas….(gelukkig voor Janny) de bal viel aan onze kant op de grond. De 4e set is gewonnen met 25-1!! Het was een leuke wedstrijd en we gingen met een medaille en een rolo reep naar huis! Volgend jaar spelen we eindelijk de derde klasse!

Ook iedereen die bij ons heeft ingevallen dit seizoen, BEDANKT!

« Terug naar het verslagen overzicht