Nieuws

 
Nieuwe Coronamaatregelen!!!!

Beste leden, 

Eindelijk weer goed nieuws voor de sport, vanaf nu is er meer mogelijk. Dat betekent dat wij weer de gymzaal in gaan! Wel moeten we ons nog aan een aantal maatregelen houden. Let op mondkapje en QR-code. Regels zijn na te lezen op de site van de RIVM.

   

protocol NOC/NSF

protocol Borger-Odoorn

 

 

 

 

CORANA  3

Hallo Allemaal,

Het zal u waarschijnlijk niet zijn ontgaan, maar vanaf zondag 28 november geldt in Nederland een avondlockdown. Deze geldt helaas ook voor de sport, vanaf 17.00 uur moeten wij de gymzaal sluiten. Aangezien we toch graag alle kinderen in beweging houden op de woensdag, hebben we besloten om alle lessen in te korten.
Volleybal en de Keep-Fit lessen komen helaas te vervallen. We vertrouwen weer op uw begrip voor deze situatie.

We hanteren voor de komende drie woensdagen te weten 1, 8 en 15 december onderstaand schema:

Groep 1 ( groep 1,2,3 basisschool) 14.15-14.45 uur
Ouder- en Kindgym.                       14.45-15.05 uur
Groep 3 (groep 4,5 basisschool)     15.05-15.45 uur
Groep 4 & 5 ( groep 6,7,8 basisschool+v.o.) 15.45-16.25 uur
Springgroep                                    16.25-17.00 uur

We hebben a.s. Woensdag zoals bekend Pietengym!! En we hopen op 22 december weer op de normale tijden een gezellige Kerstgym te organiseren.

Met vriendelijke groet,

Leiding en bestuur DOS

 

 

CORANA  2

We mogen blijven sporten en dat is super fijn. Wel moeten ook wij ons aan een paar regels gaan houden om te helpen het aantal besmettingen naar beneden te brengen. Veilig samen kunnen blijven sporten staat bij ons uiteraard voorop.

Iedereen van 18 jaar en ouder moet bij het betreden van de accommodatie een geldige QR-code kunnen laten zien. Omdat wij geen conciërge hebben bij de ingang is dit voor ons wat lastiger om te doen.

Daarom moeten we weer terug naar het afzetten en ophalen van de kinderen bij de deur. Met andere woorden, de ouders blijven buiten. De leiding vangt de kinderen van de eerste groep weer op in de gang en de andere groepen komen zelf naar binnen. Trek de kinderen zoveel mogelijk de gymkleding thuis al aan zodat het omkleden soepel verloopt.

De ouders van de ouder-kind-gym zijn uiteraard wel welkom in de zaal maar zullen wel gecontroleerd worden middels een scan van hun QR-code. Dit geldt ook voor de andere sporters van 18 jaar en ouder. De scan zal in principe plaatsvinden bij de toegangsdeur. Mocht de leiding te druk bezig zijn dan zal er bij de kleedkamers gecontroleerd worden. Omdat er met een QR-code gewerkt moet worden is er geen mondkapjesplicht in de zaal.

Verder blijven de basisregels zeer belangrijk:
-Blijf thuis bij klachten
-Ontsmet de handen bij binnenkomst en vertrek
-Houdt waar kan 1,5 meter afstand
-Schud geen handen
-hoest en nies in de elleboog

Wij hopen dat we op deze manier veilig en fijn samen kunnen blijven sporten.

 

 

CORANA  1

Hallo allemaal

Omdat het COVID-19 virus nog niet verdwenen is, volgen we nog steeds de richtlijnen van het RIVM en het sportprotocol van NOC*NSF. Handen wassen voor en na de training blijft belangrijk en ook de regels van het thuisblijven bij klachten blijven van kracht. Regels zijn na te lezen op de site van de RIVM.

hh reglement 2021 

coronavirus-140122

   

protocol NOC/NSF

protocol Borger-Odoorn

Schuiven naar boven